Om oss


Rygg-Nacke-Laser är ett hälsoföretag som riktar sig till både privatpersoner och företag. Vårt mål är att på bästa möjliga, säkra och professionella sätt tillgodose den typen av behandlingar som företaget och individen behöver. Tillsammans tar vi fram en hälsoprofil och går igenom en strukturerad helhetslösning och rekommenderad behandling.
Vi är innovativa och analyserar, arbetar och behandlar med resultat och engagemang. Alla massage-terapier och strukturell integrering ingår i RNL Ipsum samt Erik Uddbom teknik City Gym.

Arbetssätt och arbetsfilosofi


Rygg-Nacke-Laser är ett hälsoföretag som erbjuder helhetslösningar inom förebyggande och rehabiliterande friskvård, och understödjer helhetstänkande för en friskare personal och individ. Vi arbetar utifrån hälsobehovet som är optimalt anpassat för just ert företag.
Vår trygghet och arbetsfilosofi grundas på kunskap, innovation, service och engagemang för kundens bästa. Med mer än 25-års erfarenhet inom branschen kan Rygg-Nacke-Laser erbjuda dig trygghet och professionell hjälp.

Kvalitet


Vi arbetar alltid för att försöka ge uppdragsgivaren förväntade resultat och bästa kvalitet. Detta säkerställer vi genom att alltid sätta oss in i och förstå uppdragsgivarens behov och förväntningar, och sedan följa upp dessa vad gäller funktion, service och kvalitet. Er och vår viktigaste tillgång är människorna. Eget ansvar, öppenhet, delaktighet, och stimulerande arbetsmiljö befrämjar en positiv utveckling av hälsoarbetet. Vår mångåriga kunskap och engagemang är din trygghet.