Privat

Det finns många anledningar till att välja Rygg Nacke Laser när det kommer till behandlingar för exempelvis whiplash-skador, värk i muskler och leder, inflammationer och vidare till behandlingar för tennisarmbåge, golfarmbåge, kotförskjutningar etc. – Listan kan göras lång men du kan alltid förlita dig på att du får 25 års erfarenhet vid varje behandling.

Nedan finner du de tjänster vi kan erbjuda för dig som privatperson.


Vid muskelsmärta eller stelhet orsakade av spänd/förkortad muskulatur, muskelknutor som hämmar muskelns rörelser och påverkar musklernas blodcirkulation och nervsystem. Behandlingen ökar blodcirkulationen, musklerna får tillbaka sin naturliga smidighet, koncentrationsförmågan och immunförsvaret förbättras, och välbefinnandet ökar.
Vid ensidiga/monotona rörelser eller ställningar kan det uppstå muskelknutor som orsakar olika smärttillstånd. Genom att behandla de s k triggerpunkter hjälper vi dina muskler att slappna av och frigöra nerver som har kommit i kläm.
Vid låsningar/blockeringar i rygg/nacke/bäcken. Vi gör en undersökning av olika rörelsemönster för att lokalisera låsningen. Själva behandlingen består av olika moment i form av tryck och vridningar. Du själv är verktyget, terapeuten fungerar som motståndet i behandlingsmomentet. På det sättet får du en mjukare, mer skonsam behandling vars effekt varar längre.
Vid mycket kraftiga spänningar. Gäller främst idrottare och er som tränar regelbundet. Muskulaturen utsätts för starka påfrestningar och dras ihop. För att få tillbaka smidigheten lägger vi på ett tryck som som följer muskeln.
Muskulering: vid mindre kraftiga spänningar. Behandlingen görs genom att töja och förlänga muskler, en i taget, samtidigt som de utsätts för ett konstant tryck under en dryg minut. I behandlingen ingår även vissa uppmjukande massagegrepp för att öka blodcirkulationen.
Vid mindre kraftiga spänningar. Behandlingen görs genom att töja och förlänga muskler, en i taget, samtidigt som de utsätts för ett konstant tryck under en dryg minut. I behandlingen ingår även vissa uppmjukande massagegrepp för att öka blodcirkulationen.
Vid mindre inflammationer, whip lash skador, muskelknutor, triggerpunkter, ärr och sår. Laserljuset triggar igång cellernas naturliga läkningsförmåga.
Kompletterande behandling vid spända ansträngda  muskler för att återfå smidighet och optimal blodcirkulation.
Vår kropp och vår muskulatur är i behov av rörelse för att behålla sin hälsa, styrka och smidighet. Vi har mångårig erfarenhet av träning, och samarbetar med en personlig tränare, Hemberg PT, för att du ska kunna uppnå bästa möjliga fysiska välbefinnande.
Vad vi tillför kroppen i form av kost och näring är av stor vikt för vårt välbefinnande. I samband med ett besök hos oss får du därför även möjlighet till att få scanning av dina näringsvärden, och ett kostupplägg anpassat efter dina behov.
Vi människor är en helhet som behöver både fysisk och mental balans för att fungera optimalt. Stressrelaterade sjukdomar och skador tillhör de vanligaste i vårt samhälle. Vi erbjuder därför livscoaching för att du ska kunna hantera din vardag på ett konstruktivt balanserat sätt. Vi samarbetar med VS Livscoaching, utbildad i MI (Motivational Inquiry), TA (Transaktionsanalys) och systemteoretiskt baserad familjeterapi, samt har 30 års erfarenhet av att hjälpa människor till en bättre mental hälsa och ett större välmående.

Du är välkommen att få veta mer om vad vi skulle kunna göra för dig och ditt välbefinnande – Boka ett möte med oss redan idag.


Boka ett möte