Magnus Persson, VD & Grundare av RNL

 
Jag heter Magnus Persson och jag är företagets VD. Vårt företag skräddarsyr friskvårdande helhetslösningar för både företag och privatpersoner. 
Jag är fysiokonsulent med utbildningar inom komplementärmedicin som medicinsk laser, klassisk idrottsmassage, triggerakupressur, naprapati, muskulering och koppningsmassage. Jag är teknikspecialist inom friskvård.
Idrott: under ett år har jag varit medlem i IFKs medicinska idrottsortopedi tillsammans med Jon Karlsson. Jag har även varit verksam inom fotbollen i Torslanda, och på Göteborgsvarvet för Forbo Flooring AB.a
Företag: Jag har samarbetat med företagshälsovården, där vi utarbetade gemensamma upplägg för att kunna behandla och följa upp personalen på bästa sätt. 
Privat: Själv älskar jag att träna. Jag har tränat på elitnivå inom kampsport, och idag tränar jag på gym, kampsport, simning och core. Jag tycker om människor, och jag vill hjälpa dem att må bättre. Det gör mig glad i sinnet. Jag har ett stort bilintresse, jag älskar natur och god mat.
 Som den göteborgaren jag är vill jag gärna referera till Roy och Roger: ”Det ska vara gott att leva!” Och det är alltid lättare att ha ett gott liv när man är frisk och välmående.